Aanmelden

Wilt u informatie over onze school ontvangen? Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek. Dan is er alle gelegenheid om vragen te stellen, de school te bekijken en de sfeer in de groepen te ervaren. Uw zoon of dochter kan gerust meekomen naar deze kennismakingsafspraak. Wanneer u belt voor het maken van een afspraak, kunt u vragen naar Nicolette Arets, teamcoördinator onderbouw.

Na dit gesprek krijgt u schriftelijke informatie mee over onze school en een inschrijfformulier. Wanneer u onze school een goede keus vindt voor uw kind, kunt u dit inschrijfformulier invullen en aan ons terugsturen. U ontvangt een ontvangstbevestiging met een intake-formulier. Hiermee geeft u naast persoonlijke gegevens ook een beeld van de ontwikkeling van uw kind.

Ongeveer 8 weken voordat uw kind de school gaat bezoeken, neemt de leerkracht telefonisch contact met u op om een middag af te spreken waarop u samen met uw kind in de klas welkom bent om kennis te maken. Vervolgens komt uw zoon of dochter nog vier dagdelen naar school om met ons mee te spelen.