Naschoolse opvang

BSO Jacinta: Alle ruimte voor ontwikkeling en leuk!

Zoekt u kinderopvang?

U wilt het beste voor uw kind en stelt hoge eisen aan de kinderopvang. Logisch.

Dus zoekt u een veilige plek:

• waar genoeg ruimte is om te spelen,
  • waar uw kind zich niet verveelt,
  • waar genoeg uitdaging is en volop ontwikkelingskansen zijn,
  • waar uw kind aandacht krijgt,
  • waar iemand is die liefdevol voor uw kind zorgt,
  • én waar uw kind het leuk heeft en graag naar toe wil gaan.

Kober kindercentra heeft zo’n plek voor uw kind!

Wij bieden

Goede, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij u in de buurt. U kunt kiezen uit:

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Kleine groepen met eigen vaste pedagogisch medewerkers. Naast natuurlijk veel aandacht voor een goede verzorging ook heel veel speelplezier.

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Opvang voor schooltijd, na schooltijd en/of in de vakanties. Een gezellige en vertrouwde plek om te spelen of te relaxen. Met heel veel leuke activiteiten zoals toneel, dans, sport, fotografie, kunst enzovoorts. Altijd in de buurt van uw school.

Opvang door gastouders (0-13 jaar)

Opvang bij een ander gezellig en gastvrij gezin. Kleinschalig en flexibel. Onze gastouders voldoen aan hoge eisen en worden door ons goed begeleid. Wilt u zelf gastouder worden? Bel ons dan!

Voor ieder kind

Al meer dan 8500 kinderen maken gebruik van de opvang-mogelijkheden van Kober kindercentra. Ook uw kind is van harte welkom. Wij rekenen graag voor u uit wat kinderopvang in uw situatie kost. Tot snel!

Serviceteam

T.         076 504 56 04