In de groep

Ieder kind is uniek. En dat wordt op Kbs Jacinta onderkent.

Om verder te komen hebben kinderen kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen nodig.

Kennis: De leerkrachten geven goed en degelijk onderwijs. Zij leggen duidelijk uit en sluiten aan bij de onderwijsbehoeften van uw kind. De leerresultaten zijn dan ook zeer goed.

Groeps- en groepsdoorbroken werken: We bieden onderwijs in de groep aan dat alle leerlingen kunnen volgen, op verschillende niveaus en soms op een individueel niveau. Indien mogelijk werken wij groepsdoorbroken.

Vaardigheden: Daarnaast leren we de kinderen allerlei vaardigheden die zij nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Denk daarbij aan concentreren, doorzetten, plannen, samenwerken, emotieregulatie enz. Wij noemen dat de executieve vaardigheden.